reaktioner fra deltagere

På spørgsmålet om, hvad der var den største oplevelse, fik Viktors Farmor disse svar:


  1. Xx
  2. Meget fint tilrettelagt. Så meget forskelligt, meget relevant for os, som er interesseret i tekstil. Anne er en fantastik god guide, vi fik meget tekstil viden, men oven i det meget viden om landet og folket. Anne gjorde sit yderste for at indfri alle vores ønsker. Ali var bestemt også god og gjorde meget for at give os så meget som muligt. En meget inspirerende og vellykket tur. Har anbefalet den varmt til andre.
  3. Der var mange spændende, arrangerede tekstilbesøg. En god introduktion til Marokko med vægt på kvindernes forhold. En stor og varieret palet af marokkanske retter og lokale specialiteter. De to guider, Anne og Ali, supplerede hinanden rigtig fint.
  4. Som helhed at komme bag facaderne. Spændvidden fra de mest primitive, hjemmebyggede væve over storindustri (tekstilfabrikken) og de større kooperativer til det fashionable; kaftandesigneren og YSL. At opleve Riad'erne. Som enkeltnedslag: det ikke-planlagte besøg hos UNESCO-væveren; frokosten på taget, hvor storkene fløj over hovederne på os,
  5. Mødet med de forskellige vævere, alle hotelværterne og ikke mindst vore rejseledere Anne Sørensen og Ali.
  6. besøg på tekstilvirksomheder, udsigten fra busturene, orientering undervejs, overnatninger på riad, gamle borgerhuse, og besøg i den botaniske have Jardin Majorelle.
  7. Besøget i Azrou og det i Tameslokht var de største oplevelser.
  8. Tekstilværkstederne
  9. De mange besøg på lokale værksteder
  10. Kulturen og besøg på de mange forskellige værksteder